top of page

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
 

 1. Мога ли да карам буса с категория B?

  Да, кемпер бусът на Vantastic Trips може да бъде шофиран със свидетелство за управление „B” категория, защото е с максимално допустима маса до 3,5 тона.
   

 2. От къде мога да взема бус под наем Vantastic Trips?

  Бусът се взима и връща от сервиз NOMAD в гр. Пловдив.
  За улеснение на клиентите сме предвидили безплатен паркинг за лек автомобил в сервиз през целия период на наемане на буса, в случай че дойдете да го вземете със собствено превозно средство.

   

 3. Мога ли да наема буса за чужбина?

  Да, можете да наемете буса и да осъществите с него мечтаното пътуване до всяка точка на света, спазвайки всичките условия за ползването му.
   

 4. Има ли минимален брой нощувки, за които може да бъде нает бус под наем?

  Да, минималният срок за наемане на буса е 2 или 3 нощувки в зависимост от сезона, в който е нат буса. Проверете свободните дати за резервация тук.
   

 5. За колко души е подходящ бусът под наем Mercedes Sprinter?

  В буса могат да бъдат превозвани до 4 души, но имайте предвид, че пространството за спане е ограничено. Кемперът разполага със спалня и малко легло.
  Най-оптимално бусът може да бъде използван от двама възрастни и до две деца.
   

 6. С какво е оборудван бусът?

  Бусът на Вантастик Трипс е оборудван със съдове за готвене, посуда за читирима души и сет от най-нужните подправки. На ваше разположение сме оставили универсален препарат, с който може да поддържате чист вашия дом на колела, а в багажното отделение ще намерите метла и лопатка.

  При желание от ваша страна, може да ви предоставим спално бельо и кърпи, като цената на услугата е
  10 лв за един комплект.

  Друга възможност, от която може да се възползвате е опцията да си наемете къмпинг маса в комплект с два броя столове,а наемната цена е
  20 лв на ден.
   

 7. Допускате ли домашни любимци?

  Разбира се! Ние сме 100% Pet Friendly и допускаме превозването на животни до 7 кг.
  Бусът е оборудван с купички за храна и вода за вашия домашен любимец. Нямаме нищо против да пътувате с животинките си, стига да не нанесат повреди и щети по интериора на буса, за което ще разчитаме на вашата съвест и лична отговорност.

   

 8. С какво гориво е бусът и какъв е разходът?
  Бусът работи с дизелово гориво, като средният разход е 12 л/100 км.

bottom of page